Brand Activation

VI ER SPECIALISTER I BRAND ACTIVATION

PS Communication specialiserer sig i at hjælpe virksomheder og brands med at lave video, skabe engagement i målgruppen, og efterlade indtryk der huskes.

Der findes mange formater, der kan formidle netop din historie, men hvis du gør mødet mellem dine kunder eller samarbejdspartnere til en oplevelse, der kan mærkes, deles og interageres med, skaber du forbindelser, der varer ved.

OPLEVELSER, SOM KAN MÆRKES, HOLDER LÆNGST

VERDENS STØRSTE SKIB

MUSIK KOMPONERET AF AI

INSPIRERET AF SCANDINAVIEN

Business to Public. Interaktiv udstilling i forbindelse med lanceringen af verdens største containerskib for Maersk Line.

Business to Consumer. Involverende online-kampagnekoncept for ASKO med brandets "naturlige" kernefortælling som omdrejningspunkt.

Business to Business. Sammen med IBM's kunstige intelligens Watson skabte vi en musikalsk fortælling om brugen af AI.

EFFEKTIV BRAND ACTIVATION BESTÅR AF TRE DELE:

Brand Activation eller Brand Experience. Kært barn har mange navne, men den gode oplevelse er fundamentet for alt vores arbejde, og vi har solid erfaring indenfor alle typer af brandaktiveringer: BtB, BtC, BtP eller BtE. Uanset hvilken forkortelse, du bruger, kan vi skabe den helt rigtige oplevelse af dit brand – med dit brand.   

Ring mig venligst opKlik her for ringe til os

Vi er specialiseret i at fortælle den gode historie om din virksomhed gennem aktivereringer, der engagerer målgruppen i dit brand og efterlader indtryk, som huskes.

MARKEDSFØRING

At skabe succesfulde aktiveringer er kun et element i en succesfuld brandaktivering. Ved at distribuere din fortælling yderligere, sikrer vi, at du  kommer ud til hele din målgruppe og får mest muligt ud af dit budget.

+ Distribution og annoncering
+ SEO-optimering
+ LinkedIn-optimering
+ Optimering på sociale medier 

PRODUKTION

Vi skræddersyer aktiveringer, der indkapsler dit budskab og fortæller din historie skarpt og præcist. Vi håndterer alt fra research til kreativt greb og produktion. Fra ide til eksekvering.

+ Historiefortælling
+ Kreative ideer
+ Interaktive installationer
 
+ Udstillinger

STRATEGI

En strategi er rygraden i ethvert vellykket projekt. Vi udarbejder gerne en strategi og et narrativ for din aktivering , så du når dine mål.

+ Strategi
+ Indholdsplanlægning
+ Kampagneplanlægning
+ Brand Guidelines

Brand Activation

Vi udvikler brandaktivering for store og små 

Vi fortæller dig gerne om det ideelle forløb, pris og muligheder. Skriv dit navn, din email og telefonnummer herunder, så ringer vi i løbet af dagen. 

Ja tak, ring mig op

Skal vi tage en snak om din næste brandaktivering?

Sæt flueben for at acceptere vores vilkår, så vi kan kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi indsamler og håndterer dine oplysninger, og om hvordan vi bruger cookies og lignende teknologi i vores cookie- og privatlivspolitik.

PS Communication Denmark   |   Tagensvej 85F, 2. sal, 2200 København N   |   Tlf. +45 70232456   |   CVR NR. 27961347

Fix the following errors:
Hide