Specialister i udvikling
og produktion af film og video

PS Communication er specialiseret i at hjælpe virksomheder og brands med at lave video og filmsom skaber engagement i målgruppen, og efterlader indtryk der huskes.

Vi skaber skærmoplevelser, der får dit brand eller produkt formidlet på bedste vis. Der findes mange filmformater, som effektivt kan formidle netop din historie. Uanset om det er en reklamefilm, en produktpræsentation, en explainerfilm, en brandingfilm, en casefilm, en animationsfilm eller noget helt sjette, kan vi levere resultatet.  

Processen
Processen for udvikling og produktion af en film varierer altid lidt fra opgave til opgave, men vi indleder oftest med et brief, hvor vi får overleveret opgaven og diskuterer jeres ønsker. Dernæst præsenterer vi en synopsis og et budget på opgaven. Når der er behov for det, udarbejder vi desuden et storyboard eller en animatic af filmkonceptet. Denne proces gentager vi, indtil vi er enige om rammen og kan gå videre til selve produktionen. Efter optagelserne klippes materialet til en offline-visning, hvor du kan komme med dine kommentarer, så vi kan klippe filmen færdig. Endelig tilføjer vi lidt magi og komprimerer filmen til alle ønskede formater. Hvis du ønsker det, kan vi tilmed levere en målgruppeanalyse og indrykke filmen i de rigtige kanaler, så du får flest mulige visninger for pengene.

Skal vi tage en snak om din næste  video ?

BLIV RINGET OP

“Film er et af de stærkeste medier til at formidle visioner og budskaber, men lige så vigtigt det er at finde den rette historie, lige så afgørende er det at give sin historie et udtryk, der er både interessant, informativt og har en høj kvalitet!”

KONTAKT
Casper Clement
Project Manager
mobile +45 53 58 58 36

Her er 3 film vi har lavet sammen med vores kunder

Der findes mange filmformater, der effektivt kan formidle netop din historie, så uanset om du har brug for en reklamefilm, animation eller intern brandingfilm, kan vi levere resultatet; Unikke skærmoplevelser som formidler dit brand eller produkt på bedste vis.

MOBILEPAY
Explainer-film, der kort forklarer, hvordan du tilføjer flere kort til din MobilePay-konto.

MILJØSTYRELSEN
Kampagnefilmen “Skrot Uvidenheden” for Miljøstyrelsen om forsvarlig skrotning af biler.

IBM WATS’ON ROSKILDE
Branding-film hvor Rock-n-roll møder IBM data analytics på Roskilde Festivallen.

Effektiv video består af tre dele:

STRATEGI

En strategi er rygraden i et vellykket videoprojekt. Vi udarbejder en videostrategi til dig med den rigtige målretning, taktik og det rigtige budskab, så du når dine mål.

+ Videostrategi
+ Indholdsplanlægning
+ Kampagneplanlægning
+ Video Brand Guidelines

PRODUKTION

Vi skræddersyer film og video til dig og dine behov. Vi håndterer alt fra research til kreativt greb og produktion, fra script til storyboard.

+ Historiefortælling
+ Kreative ideer
+ Live video
+ Animation
+ Videoskabeloner

MARKEDSFØRING

En video er kun en succes, hvis den ses, men at nogen ser den, er bare starten. Vi distribuerer dit videoindhold for at ramme din målgruppe, og sikrer, at du får mest muligt ud af dit videobudget.

+ Videodistribution
+ Videoannoncering
+ YouTube-optimering
+ LinkedIn-optimering
+ Optimering på sociale medier