SERVICES // IDÉ & KONCEPT

Vi inviterer altid vores kunder
og samarbejdspartnere
med i den kreative proces.

Kreativitet er noget, der opstår mellem mennesker, iblandt mennesker og sammen med mennesker. Derfor inviterer vi altid vores kunder og samarbejdspartnere med i den kreative proces. 

Vi prioriterer tilrettelæggelsen af en kreativ proces, hvor alle stakeholders bliver hørt, meget højt, da vi af erfaring ved, hvor vigtigt det er, at alle kan genkende sig selv i den endelige kernefortælling og visuelle identitet. Derfor skræddersyer vi altid en workshop til den enkelte opgave – dog altid baseret på samme kreative proces.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig.

info@ps-com.dk
+45 70 23 24 56

BLIV RINGET OP

ANALYSE

STRATEGI

IDÉ & KONCEPT

PRODUKTION OG EKSEKVERING

DIGITAL

PROJEKTLEDELSE

BRAND ACTIVATION

VI UDVIKLER OG EKSEKVERER ALLE ASPEKTER AF EN KAMPAGNE – HELST I TÆT SAMARBEJDE MED JER

Læs mere om vores iterative projekttilgang her.

Vi er specialiseret i at fortælle den gode historie om din virksomhed gennem aktiveringer, der engagerer målgruppen i dit brand og efterlader indtryk, som huskes.

Oplevelser, som kan mærkes, holder længst

Der findes mange formater, der kan formidle netop din historie, men hvis du gør mødet mellem dine kunder eller samarbejdspartnere til en oplevelse, der kan mærkes, deles og interageres med, skaber du forbindelser, der varer ved.

INSPIRERET AF SCANDINAVIEN
Business to Consumer. Involverende online-kampagnekoncept for ASKO med brandets “naturlige” kernefortælling som omdrejningspunkt.

VERDENS STØRSTE SKIB
Business to Public. Interaktiv udstilling i forbindelse med lanceringen af verdens største containerskib for Maersk Line.

MUSIK KOMPONERET AF AI
Business to Business. Sammen med IBM’s kunstige intelligens Watson skabte vi en musikalsk fortælling om brugen af AI.