Vi tror på øjeblikket.
I kunderejsen, i designet, i strategien og i mødet mellem brand, produkt og menneske.

Hos PS tror vi på kunsten om at få folk til at føle sig velkomne.  Den gode langvarige relation starter, med det gode værtskab. Det er denne initielle gestus der er grundlæggende for den positive udvikling mellem os mennesker, virksomheder og verden omkring os.

Brand Activation eller Brand Experience. Kært barn har mange navne, men den gode oplevelse er fundamentet for alt vores arbejde, og vi har solid erfaring indenfor alle typer af brandaktiveringer: BtB, BtC, BtP eller BtE. Uanset hvilken forkortelse, du bruger, kan vi skabe den helt rigtige oplevelse af dit brand – med dit brand.

RING MIG OP

Vi udvikler og eksekverer på alle aspekter af en kampagne eller projekt.

Vi analyserer udgangspunktet og prioriterer målgrupperne, hvorefter vi fastlægger strategien og kernebudskabet. Vi udvikler den gode idé og det kreative koncept, som er overliggeren for kampagnen. Vi planlægger og producerer alle kampagneelementer og eksekverer på alle aspekter af kampagnen.

Vi hjælper også gerne med lancering og markedføring – på alle platforme.

STRATEGI

En strategi er rygraden i et vellykket videoprojekt. Vi udarbejder en videostrategi til dig med den rigtige målretning, taktik og det rigtige budskab, så du når dine mål.

+ Videostrategi
+ Indholdsplanlægning
+ Kampagneplanlægning
+ Video Brand Guidelines

PRODUKTION

Vi skræddersyer film og video til dig og dine behov. Vi håndterer alt fra research til kreativt greb og produktion, fra script til storyboard.

+ Historiefortælling
+ Kreative ideer
+ Live video
+ Animation
+ Videoskabeloner

MARKEDSFØRING

En video er kun en succes, hvis den ses, men at nogen ser den, er bare starten. Vi distribuerer dit videoindhold for at ramme din målgruppe, og sikrer, at du får mest muligt ud af dit videobudget.

+ Videodistribution
+ Videoannoncering
+ YouTube-optimering
+ LinkedIn-optimering
+ Optimering på sociale medier