Opgaver er noget, man stiller.
Problemer er noget, vi løser.

Som strategisk og kreativ samarbejdspartner løser vi ikke opgaver, men problemer. En del af løsningen kan være analyse, strategi, kampagneplanlægning eller koncept, men dét anser vi som midler til at tage en udfordring op eller løse problemet, ikke som opgaven i sig selv. For at kunne hjælpe vores kunder inden for mange forskellige discipliner, er vores hold imidlertid sammensat af medarbejdere, der er specialister på hver deres område. Men det er bredden i vores profil, som gør os i stand til at rådgive vores kunder hele vejen rundt.

Vil du i kontakt med os eller høre mere om vores ydelser og om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig.

info@ps-com.dk
+45 70 23 24 56

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jakob er bureauets direktør og stifter. Han har det overordnede ansvar for kontorets drift og udvikling og for at udvikle bureauets kunder og nye forretningsområder. Han er uddannet økonom fra Handelshøjskolen i København og medstifter af flere virksomheder, herunder Verdensballetten, emagcreator.com, SurfTown.com og Chili Group A/S.
PSsst! Jakob’s wife is a doctor, and she keeps him fit if he can’t find his own way to the golf course.


jakobJAKOB  NIELSEN
Agency Director 

+45 20 94 95 95
 jn@ps-com.dk


MARTIN JØNCK
Partner / COB

+45 26 20 04 50
maj@ps-com.dk


BENJAMIN BRETT
Global Client Service Director

+45 30 45 95 53
bb@ps-com.dk

Rasmus er ansvarlig for bureauets digitale team og rådgiver vores kunder om mediestrategi, positionering og digitale muligheder. Rasmus sætter en ære i at måle performance og kvantificere markedspositioner. I bagagen har han en cand.merc. i markedsføring og økonomi fra Copenhagen Business School og et studieophold i London, hvor han studerede e-business på School of Economics.
PSsst: Rasmus er LEGO-mesterbygger og begynder gerne dagen med fire krydderboller med pølse.


RASMUS DAMKJÆR
Digital Director

+45 28 91 74 41
rd@ps-com.dk

Mikkel har det overordnede ansvar for bureauets kreative og strategiske profilering. Han fungerer desuden som konceptudvikler og copywriter for mange af bureauets kunder, er cand.mag. i litteraturvidenskab og filosofi og har tidligere arbejdet som musiker, redaktør og strategisk konsulent på bureau og i egen virksomhed.
PSsst: Mikkel skrev speciale om sten i litteratur, har 3 små piger og et rockband i kælderen.


MIKKEL 
LANGE
Creative Director and Copywriter

+45 22 17 61 21
ml@ps-com.dk

Du går til Niklas, når der skal trylles. Fra stærk konceptudvikling til 3D-scenografi, motion graphics, UX-design eller noget helt femte – Niklas har værktøjerne. Han har arbejdet med utallige store virksomheder og har derudover udviklet interessante universer, stærke koncepter og fortryllende animationer. Niklas er Arkitekt MAA fra Arkitektskolen i København.
PSsst: Niklas elsker at tale om spil, hvad enten det er konsolspil, indiespil eller brætspil, og indtænker derfor ofte gamification-elementer i sine koncepter.

NIKLAS HØØK
Senior Digital Art Director

+45 26 25 58 30
nh@ps-com.dk

Camilla er bureauets stilsikre grafiker, som sørger for, at opgaver og kampagner har konsistens i stil og udtryk. Hun er desuden lead på en række grafiske designopgaver, ligesom hun er medansvarlig for bureauets visuelle profilering. Camilla har en professionsbachelor i visuel kommunikation.
PSsst: Camilla er opvokset på en gård og elsker ligesom svinedrengen i H.C. Andersens eventyr smukke ting.

CAMILLA HANSEN
Graphic Designer

+45 53 29 63 71
cdh@ps-com.dk

Lasse arbejder med konceptudvikling og sikrer, at budskaber kommunikeres klart og præcist. Han er med fra idé til koncept og grafisk udformning på tværs af medier og kanaler. Lasse er uddannet grafiker og har de seneste 15 år arbejdet med stort set alle tænkelige produkter og kundegrupper inden for såvel B2B som B2C.
PSsst: Lasse har stadig sit officielle sy-kørekort fra folkeskolen og lægger selv sine bukser op – gerne i kombination med et godt glas rødvin.

LASSE SAVKOV-HANSEN
Senior Art Director

+45 20 68 47 70
lh@ps-com.dk

Casper står for at projektlede interne ressourcer og sikre kvalitetsleverancer til bureauets mange forskellige typer kunder. Her sørger han for at få kundernes visioner realiseret, hvad enten det er i det digitale univers eller i den virkelige verden. Casper er uddannet serviceøkonom og har tidligere arbejdet freelance som produktionsleder.
PSsst: Casper elsker at fiske og har taget Dansk Sejlunions udvidede duelighedsbevis.

casper

CASPER CLEMENT
Project Manager

+45 53 58 58 36
cc@ps-com.dk

Sarah sikrer, at projekterne forløber, som de skal, og koordinerer og sparrer med vores kreative medarbejdere. Dermed garanterer Sarah, at projekterne altid bliver leveret i højeste kvalitet og med spændende løsninger. Sarah er cand.soc. i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School.
PSsst: Sarah elsker Luksusfælden og bager hver uge boller til kontoret som bøde for ikke at overholde sin aftale med PS' løbeklub.

SARAH ASKHIM
Campaign Project Manager

+ 45 30 24 74 38
sa@ps-com.dk

Som kundeansvarlig sikrer Mark, at projektlederne på PS opfylder kundernes behov ved at være lyttende, engagerede og tilpas udfordrende. Han løser også selv opgaver for kunderne i samarbejde med bureauets øvrige specialister og kreative ressourcer. Mark er uddannet markedsføringsøkonom.
PSsst: Mark har gået til ridning og elsker Yankiebar (de store).

MARK FLINTAGER
Senior Project Manager

+45 42 41 40 20
mf@ps-com.dk

Som kreativ projektleder har Mai fokus på design og på at omsætte kundernes content og budskaber til fysiske installationer. Hun er uddannet designteknolog og har tidligere drevet egen designvirksomhed med fokus på produktudvikling, grafisk design og rum- og møbeldesign.
PSsst: Mai har tidligere haft et galleri på Vesterbro, som solgte kunst, vinyler og bøger.

MAI AABENHUUS
Experience Designer and Project Manager

+ 45 22 78 78 35
maa@ps-com.dk

MIA SCHLICHTING
Strategic Account Manager

+45 22 24 34 27
msc@ps-com.dk

 

ANNE-KIRSTEN JENSEN
Digital Project Coordinator

+45 28 73 42 70
ak@ps-com.dk


EMIL ELM
Digital Coordinator

+ 45 22 78 78 35
ee@ps-com.dk