Opgaver er noget, man stiller.
Problemer er noget, vi løser.

Som strategisk og kreativ samarbejdspartner løser vi ikke opgaver, men problemer. En del af løsningen kan være analyse, strategi, kampagneplanlægning eller koncept, men dét anser vi som midler til at tage en udfordring op eller løse problemet, ikke som opgaven i sig selv. For at kunne hjælpe vores kunder inden for mange forskellige discipliner, er vores hold imidlertid sammensat af medarbejdere, der er specialister på hver deres område. Men det er bredden i vores profil, som gør os i stand til at rådgive vores kunder hele vejen rundt.

Vil du i kontakt med os eller høre mere om vores ydelser og om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os endelig.

info@ps-com.dk
+45 70 23 24 56

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jakob er bureauets direktør og stifter. Han har det overordnede ansvar for kontorets drift og udvikling og for at udvikle bureauets kunder og nye forretningsområder. Han er uddannet økonom fra Handelshøjskolen i København og medstifter af flere virksomheder, herunder Verdensballetten, emagcreator.com, SurfTown.com og Chili Group A/S.
PSsst! Jakob’s wife is a doctor, and she keeps him fit if he can’t find his own way to the golf course.


jakobJAKOB  NIELSEN
Agency Director 

+45 20 94 95 95
 jn@ps-com.dk

Martin er vores Managing Partner og holder i det daglige tøjlerne på bureauet sammen med Jakob. Han er cand.merc. i International Marketing og Management og har siden .com-bølgen arbejdet med online-markedsføring, ledelse og forretningsudvikling for små og store virksomheder i mange lande.
PSsst! Martin spiller tennis to-tre gange om ugen og slår søm i ting, mens han lytter til podcasts. Helst samtidig.


MARTIN JØNCK
Partner / COB

+45 26 20 04 50
maj@ps-com.dk

Benjamin er bureauets Global Client Director. Han holder et skarpt øje med internationale brands, som vil ind på det danske marked, samt danske og nordiske virksomheder, som ønsker at ekspandere globalt. Ben, som vi kalder ham, er en ægte engelsk gentleman og en sand brandformidler, der tror på værdien af autentiske oplevelser. Med 25 års erfaring fra Londons bureauverden bringer han et internationalt perspektiv til bureauet.
PSsst! Ben er ofte at finde i brysthøjde som fluefisker ved Fyns kyster.


BENJAMIN BRETT
Global Client Service Director

+45 30 45 95 53
bb@ps-com.dk

Du går til Niklas, når der skal trylles. Fra stærk konceptudvikling til 3D-scenografi, motion graphics, UX-design eller noget helt femte – Niklas har værktøjerne. Han har arbejdet med utallige store virksomheder og har derudover udviklet interessante universer, stærke koncepter og fortryllende animationer. Niklas er Arkitekt MAA fra Arkitektskolen i København.
PSsst! Niklas elsker at tale om spil, hvad enten det er konsolspil, indiespil eller brætspil, og indtænker derfor ofte gamification-elementer i sine koncepter.

NIKLAS HØØK
Senior Digital Art Director

+45 26 25 58 30
nh@ps-com.dk

Lasse arbejder med konceptudvikling og sikrer, at budskaber kommunikeres klart og præcist. Han er med fra idé til koncept og grafisk udformning på tværs af medier og kanaler. Lasse er uddannet grafiker og har de seneste 15 år arbejdet med stort set alle tænkelige produkter og kundegrupper inden for såvel B2B som B2C.
PSsst! Lasse har stadig sit officielle sy-kørekort fra folkeskolen og lægger selv sine bukser op – gerne i kombination med et godt glas rødvin.

LASSE SAVKOV-HANSEN
Senior Art Director

+45 20 68 47 70
lh@ps-com.dk

Casper står for at projektlede interne ressourcer og sikre kvalitetsleverancer til bureauets mange forskellige typer kunder. Her sørger han for at få kundernes visioner realiseret, hvad enten det er i det digitale univers eller i den virkelige verden. Casper er uddannet serviceøkonom og har tidligere arbejdet freelance som produktionsleder.
PSsst! Casper elsker at fiske og har taget Dansk Sejlunions udvidede duelighedsbevis.

casper

CASPER CLEMENT
Project Manager

+45 53 58 58 36
cc@ps-com.dk

Sarah sikrer, at projekterne forløber, som de skal, og koordinerer og sparrer med vores kreative medarbejdere. Dermed garanterer Sarah, at projekterne altid bliver leveret i højeste kvalitet og med spændende løsninger. Sarah er cand.soc. i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School.
PSsst! Sarah elsker Luksusfælden og bager hver uge boller til kontoret som bøde for ikke at overholde sin aftale med PS' løbeklub.

SARAH ASKHIM
Campaign Project Manager

+ 45 30 24 74 38
sa@ps-com.dk

Som kundeansvarlig sikrer Mark, at projektlederne på PS opfylder kundernes behov ved at være lyttende, engagerede og tilpas udfordrende. Han løser også selv opgaver for kunderne i samarbejde med bureauets øvrige specialister og kreative ressourcer. Mark er uddannet markedsføringsøkonom.
PSsst! Mark har gået til ridning og elsker Yankiebar (de store).

MARK FLINTAGER
Nordic Account Director

+45 42 41 40 20
mf@ps-com.dk

Som kreativ projektleder har Mai fokus på design og på at omsætte kundernes content og budskaber til fysiske installationer. Hun er uddannet designteknolog og har tidligere drevet egen designvirksomhed med fokus på produktudvikling, grafisk design og rum- og møbeldesign.
PSsst! Mai har tidligere haft et galleri på Vesterbro, som solgte kunst, vinyler og bøger.

MAI AABENHUUS
Experience Designer and Project Manager

+ 45 22 78 78 35
maa@ps-com.dk

Som kreativ strateg arbejder Julie i spændingsfeltet mellem konceptudvikling, strategi og kreativ eksekvering. Julie har fokus på at udvikle den gode idé ved at udfordre begrebet ”plejer”. Hun inspirerer både kunder og kollegaer til at tænke anderledes, når hun faciliterer et internt idésprint eller en ekstern workshop. Julie har tidligere været selvstændig Art Director og er uddannet Cand. Public med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier.
PSsst! Julie har i mange år turneret som rockmusiker og drevet sit eget pladeselskab – i skøn symbiose med plantedyrkning i sin kolonihave.

JULIE VESTERGAARD NISSEN
Creative Strategist

+45 22 77 47 00
jv@ps-com.dk

 

Anne-Kirsten udvikler og eksekverer kampagner for bureauets kunder. AK, som vi kalder hende, står især for koordinering af vores indsatser på de sociale medier og arbejder med tekstforfatning, udvikling af content samt analyseopgaver. AK er uddannet i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
PSsst! AK dyrker sin egen form for meditation, som i al sin simpelhed går ud på at se gamle afsnit af Bonderøven og spise eukalyptusslik.

ANNE-KIRSTEN JENSEN
Project Manager and Communications Consultant 

+45 28 73 42 70
ak@ps-com.dk