Vi tror på øjeblikket.
I kunderejsen, i designet, i strategien og i mødet mellem brand, produkt og menneske.

Vi tror på øjeblikket

Vi eksisterer for at skabe øjeblikke mellem mennesker og brands.
Vi ser det som vores fornemmeste opgave at udvikle koncepter, fortællinger og aktiveringer, der skaber små eller store øjeblikke, der får dig til at stoppe op og glemme alt omkring dig. Vi elsker at fordybe os i nicheprojekter, der rører os, såvel som vi dagligt løser opgaver for store, internationale organisationer.

Vi tror på samskabelse

Kreativitet er noget, der opstår mellem mennesker, iblandt mennesker og sammen med mennesker.
Derfor lukker vi os aldrig inde i vores egen kreative boks, men arbejder ud fra en involverende kreativ proces, der er inspireret af design thinking og Google Venture Design Sprint. Det betyder, at vi altid inviterer vores kunder og samarbejdspartnere med i den kreative proces.

Vi prioriterer tilrettelæggelsen af en kreativ proces, hvor alle stakeholders bliver hørt, meget højt, da vi af erfaring ved, hvor vigtigt det er, at alle kan genkende sig selv i den endelige kernefortælling og visuelle identitet. Derfor skræddersyer vi altid en workshop til den enkelte opgave – dog altid baseret på samme kreative proces.

Vi gør vores bedste for at skabe de opimale rammer for samskabelsen gennem effektiv og professionel facilitering, udvikling af kreative
benspænd og øvelser samt grafisk eksekvering.

Vi tror på et fælles udgangspunkt

Vores kreative proces foregår i seks faser, der eventuelt kan gentages i løbet af projektet. Således arbejder vi cirkulært og ikke lineært. Vi starter altid med en explorer workshop, der har til formål at afdække jeres værdigrundlag og finde ind til kernen i jeres organisation. Hermed opnår vi et solidt, fælles udgangspunkt for resten af projektet, hvilket gør os i stand til at designe indholdet til de kreative workshops, vi efterfølgende skal
igennem sammen. Med denne tilgang og proces mener vi at kunne gøre en forskel for vores kunder.

Vi tror på et godt partnerskab

Når vi mødes første gang, finder vi ud af, om vi har den rigtige kemi og energi. Dette er grundlæggende for et godtpartnerskab. Nøglen til succes er desuden at gøre et ordentligt forarbejde, hvor både fortid, nutid og fremtid bearbejdes. Vi vil altså helt ind til kernen af jeres organisation. Dette er en stor del af vores designproces.

Vi vil fungere som jeres eksterne kollegaer gennem hele processen.

BLIV RINGET OP