Careers.

Vil du arbejde hos ps? Se vores åbne stillinger nedenfor og læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os.

Om ps. communication

Hos ps. communication leverer vi strategiske event- og brand oplevelser i hele Norden. I mere end 20 år har vi været med til at drive og udvikle værdifulde oplevelser for nogle af verdens førende virksomheder som bl.a. tæller SAS, IBM, Nordea, L’Oreal og Adobe.

Vi arbejder med branding og oplevelser i et miks af strategi, design, tech, bæredygtighed, storytelling og produktion. Vores kerneydelser centrerer sig omkring events- og konferencer, både digitale og fysiske,  interne og eksterne kampagner, employer branding, oplevelsesrige kunderejser og oplevelsesdesign.

Det, der virkelig betyder noget for os, er at være kreative, fleksible og fremadtænkende i en verden, der konstant ændrer sig, og at vinde tillid fra vores kunder. Vi er stolte af det, vi laver, og vores lidenskab er at skabe meningsfulde og engagerende oplevelser med fokus på bæredygtighed. 

Vi tror på, at oplevelser har en særlig kraft og er afgørende for at skabe tillid og varige forbindelser mellem virksomheder og deres publikum og vi er specialister i at fortælle historier og skabe aktiveringer der skaber meningsfulde oplevelser og positive forretningsresultater. Opererende fra en nordisk organisation samarbejder vi strategisk med lokale bureauer og produktionsvirksomheder på tværs af de skandinaviske lande.

Afviklings-foto_4-940-x-940-px
afviklings-foto-940-x-940-px
Afviklings-fotos_940-x-940-px_3

Åbne stillinger

Praktikant til projektledelse
Praktikforløb hos ps
Hos ps. communication er vi altid på udkig efter talentfulde praktikanter til løbende start sommer eller vinter. 
Vi søger til følgende fagområder: Projektledelse, Kommunikation og Kreativ.
 
Hos ps skal du lære noget som praktikant. Derfor skal du kunne være her i op til 6 måneder, så der er tid til både at komme ind i projekterne, og arbejde med dem.
Praktik hos ps er med et fast månedligt honorar, så du ikke skal bekymre dig om at arbejde ved siden af.
 
Du bliver tilknyttet et af vores teams inden for det valgte fagområde og skal arbejde med projektrelaterede opgaver hvor du også vil blive tilknyttet en ps. medarbejder der følger dig og løbende holder statusmøder med dig under dit forløb. Vi forestiller os, at din uddannelse har et design-, business- eller marketing fokus, men det vigtigste er, at du har masser af gåpåmod og lyst til at blive en del af et udfordrende arbejdsmiljø, hvor tingene til tider rykker hurtigt. Du vil få 15 kollegaer, der holder af hinandens selskab, hjælper, når og hvor der er brug for det og som er klar til at lære fra sig, men også håber at lære noget af dig.
Der er gratis frokost og madordning til de skæve tidspunkter - og du er naturligvis selvskrevet til vores fredagsbarer, spilaftener og andre sociale arrangementer.
 
Du vil blive introduceret for nedenstående områder baseret på dine kompetencer og interesser:
 • Bæredygtighed
 • Salg / account management
 • Projektledelse
 • Digitale + Fysiske events
 • Kunderejsen
 • Konceptudvikling 
Derudover vil du blive tilkoblet forskellige projekter afhængig af, hvilke der ligger i vores pipeline samt være med på udviklingen og planlægningen af interne events og kundeevents. Vores dagligdag er alsidig og dynamisk. Du kan derfor forvente, at dine daglige opgaver spænder bredt fra ad hoc til udvikling- og konceptopgaver, og kan f.eks. indeholde følgende:
 
 • Research
 • Koordinering på tværs af afdelinger og med eksterne leverandører
 • Indkøb og produktion
 • Møder med kunder
 • Eksekvering af events 
Du får en bred kontaktflade og skal hjælpe med at få projekterne i mål i samarbejde med vores interne teams (kreative, projektledere, accounts mfl.) og eksterne leverandører.
 
Du vil trives som vores praktikant indenfor projektledelse, hvis du:
 • Er struktureret samt detalje- og løsningsorienteret
 • Er serviceminded
 • Ikke er bange for tal og har styr på Office-pakken (Outlook, Powerpoint såvel som Excel)
 • Kan følge stramme processer og har styr på deadlines
 • Er proaktiv og selvkørende
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV til os via portalen her.
Alle ansøgninger skal sendes via formularen. Så har vi både styr på din ansøgning og lidt GDPR.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Uopfordret ansøgning
Har du talent indenfor projektledelse, grafisk design, kommunikation eller noget helt fjerde, og har du lyst til at arbejde hos ps. communication? 
Du er altid velkommen til at indsende en uopfordret ansøgning til os via portalen her.

Har du spørgsmål?

Mai Aabenhuus

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål eller ønsker et stillingsopslag uddybet. 

Mai Aabenhuus
Head of Creative Services
maa@ps-com.dk