Careers.

Vil du arbejde hos ps? Se vores åbne stillinger nedenfor og læs mere om, hvordan det er at arbejde hos os.

Om ps. communication

Hos ps. communication leverer vi strategiske event- og brand oplevelser i hele Norden. I mere end 20 år har vi været med til at drive og udvikle værdifulde oplevelser for nogle af verdens førende virksomheder som bl.a. tæller SAS, IBM, Nordea, L’Oreal og Adobe.

Vi arbejder med branding og oplevelser i et miks af strategi, design, tech, bæredygtighed, storytelling og produktion. Vores kerneydelser centrerer sig omkring events- og konferencer, både digitale og fysiske,  interne og eksterne kampagner, employer branding, oplevelsesrige kunderejser og oplevelsesdesign.

Det, der virkelig betyder noget for os, er at være kreative, fleksible og fremadtænkende i en verden, der konstant ændrer sig, og at vinde tillid fra vores kunder. Vi er stolte af det, vi laver, og vores lidenskab er at skabe meningsfulde og engagerende oplevelser med fokus på bæredygtighed. 

Vi tror på, at oplevelser har en særlig kraft og er afgørende for at skabe tillid og varige forbindelser mellem virksomheder og deres publikum og vi er specialister i at fortælle historier og skabe aktiveringer der skaber meningsfulde oplevelser og positive forretningsresultater. Opererende fra en nordisk organisation samarbejder vi strategisk med lokale bureauer og produktionsvirksomheder på tværs af de skandinaviske lande.

Afviklings-foto_4-940-x-940-px
afviklings-foto-940-x-940-px
Afviklings-fotos_940-x-940-px_3

Åbne stillinger

Praktikant hos ps. communication
Brænder du for den gode oplevelse? 
Hos ps. communication er vi altid på udkig efter talentfulde praktikanter, indenfor projektledelse, kommunikation eller kreative fag.
 
For at det skal blive et godt match, forestiller vi os, at din uddannelse har et design-, business- eller marketing fokus. Men det vigtigste er, at du har masser af gåpåmod og lyst til at blive en del af et udfordrende arbejdsmiljø, hvor tingene til tider rykker hurtigt.
 
Hvad vil en praktikant hos os lave?   
Det er selvfølgelig afhængigt af dine kompetencer og interesser, men i det store vil du blive tilkoblet forskellige projekter samt være med på udviklingen og planlægningen af både interne events og kundeevents. Vores dagligdag er alsidig og dynamisk. Du kan derfor forvente, at dine daglige opgaver spænder bredt fra ad hoc til udvikling- og konceptopgaver, og kan f.eks. indeholde følgende: 
 
- Research
- Koordinering på tværs af afdelinger og med eksterne leverandører
- Indkøb
- Grafisk og digital produktion
- Møder med kunder
 -Eksekvering af events 

Du vil trives som vores praktikant hvis du:
- Er struktureret samt detalje- og løsningsorienteret
- Er serviceminded
- Kan følge stramme processer og har styr på deadlines
- Er proaktiv og selvkørende

Som praktikant indenfor projektledelse forventer vi at du har styr på Office-pakken, og som praktikant indenfor de kreative fag at du kender Creative Suite eller lignende, samt simplere web tools.

 
The details:
- For at give dig, og os, de bedste forudsætninger, og mulighed for dig at lære så meget som muligt, vil vi gerne at du skal kunne være hos os i ca. 6 måneder

- Der er lækker frokost og madordning til de skæve tidspunkter – og du er naturligvis selvskrevet til vores fredagsbarer, spilaftener og andre sociale arrangementer.

- Afhængigt af dine forudsætninger fra skolen, kan vi tilbyde et fast månedligt honorar

- Under din tid på ps. vil du blive tilknyttet et team, og en ps. medarbejder der følger dig og løbende holder statusmøder med dig under dit forløb.

På ps. kan vi love at du får nogle gode erfaringer, gode kollegaer, og en sjov praktikperiode!
Du vil få omkring 12 kollegaer, der holder af hinandens selskab, hjælper, når og hvor der er brug for det og som er klar til at lære fra sig, men også håber at lære noget af dig.
 
Lyder det her som noget for dig? Så send dit CV til os via portalen her.
Alle ansøgninger skal sendes via formularen – så har vi både styr på din ansøgning og lidt GDPR.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Uopfordret ansøgning
Har du talent indenfor projektledelse, grafisk design, kommunikation eller noget helt fjerde, og har du lyst til at arbejde hos ps. communication? 
Du er altid velkommen til at indsende en uopfordret ansøgning til os via portalen her.

Har du spørgsmål?

Mai Aabenhuus

Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål eller ønsker et stillingsopslag uddybet. 

Mai Aabenhuus
Head of Creative Services
maa@ps-com.dk